FONTOS:

A járványhelyzet miatt a síközpont bizonytalan ideig továbbra is ZÁRVA TART. 

2021 feb 9 

 

Irodánk kollégái a korona vírus járvány miatt jelenleg otthonról dolgoznak.

Kérdés esetén kérjük küldjenek e-mailt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.A 2020/21-es téli szezonban is síeljen 20%-al olcsóbban Donovalyban!

Az árak kedvezőbbek, mintha Donovalyban venné meg síbérletét.

Donovaly hivatalos síbérlet irodája Budapesten már 11 éve!2020/21-es SÍBÉRLET ÁRAK

A Lupus-Travelnél Budapesten vásárolható kedvezményes síbérletek árai Donovaly sípályáira:
- az árak helyszíni vásárlás esetén 25 %-kal magasabbak!

A vásárlási szándékot csak 100 vagy több bérlet vásárlása esetén kell előre jelezni

 

 

           

 

 

 

 

Mielőtt telefonál kérjük olvassa el az alábbi információkat:

A sípályák 2021 januári lezárása miatt jelenleg a bérleteket NEM értékesítjük!!!
 

 • A bérletekre 2 Euro letéti díjat kell fizetni, melyet a síelés befejeztével Donovalyban a jegypénztárnál, vagy utólag irodánkban a használt síbérlet visszaadásával egyidőben visszatérítünk.
 • A síbérletek Donovaly 11 km-nyi sípályáira érvényesek, a helyszínen nem kell külön érvényesíteni, azonnal használhatók.
 • A síbérletek irodánkban hétfőtől - péntekig 9.00 - 17.00 óráig vásárolhatók meg. 
 • A kedvezményes bérletek önmagukban megvásárolhatók, nem kell hozzá más szolgáltatást vásárolni.
 • A síbérletek a Fun Parkba (Patty Ski) nem érvényesek, kivéve 8 órás és szezonbérletek.
 • Többnapos síbérlet esetén, melynek érvényessége több szezonba is átnyúlik, a bérletre a síelés első napján érvényes szezonár vonatkozik.
 • Figyelem: a 2-3-4 napos bérletek továbbra is csak a nappali síelésre érvényesek. Az 5 napos vagy hosszabb bérletek továbbra is érvényesek mind a nappali, mind az esti síelésre.
 • Az árak fizethetőek euróban vagy Ft-ban (K&H BANK napi valuta eladási árfolyam).
 • A síbérletekre fizetett letéti díjakat a 2020/2021-es szezonban irodánkban legkésőbb 2021. március 31-ig tudjuk visszatéríteni.
 • Az irodánkban vásárolt síbérletek csak a kezdő dátum reggelétől érvényesek, előző délután NEM lehet velük síelni.
 • A síbérletekhez fényképre NINCS szükség
 • A síbérleteket CSAK személyesen lehet irodánkban megvásárolni, online NEM. A chipkártyás bérletet adjuk kézbe, Donovalyba érkezve egyből tudják használni. A bérleteket bárki megvásárolhatja, nem szükséges a síelőnek/síelőknek bejönni hozzánk.


1 napos síbérlet = 7 órás síbérlet

 • A 2013/2014-es szezontól az egész napos síbérletet 7 órás síbérlettel helyettesítették. A síelés megkezdésétől, az adott napon 7 órán keresztül, vagy pályazárásig érvényes. Korábban az egész napos síbérlet 8.30-tól 16.00-ig volt érvényes, így ha valaki később kezdte a síelést, akkor is az egész napos bérletet fizette rövidebb síelésért. Az új 7 órás jeggyel, ha valaki például 11.15-kor kezd síelni, akár 18.15-ig vagy ha 14.00-kor kezd síelni, akkor akár 21.00-ig is síelhet - azaz a 7 órás (1 napos) síbérlet akár az esti síelésre is érvényes lehet.
 • A 7 órás síbérlet az első használattal aktiválódik az adott napra.

 • A 7 órás bérletet bármelyik nap használhatja az adott periódusban, nincs dátumhoz kötve. Azaz, ha megveszi, de úgy dönt, hogy pl. nem szombaton, hanem vasárnap, vagy nem azon a héten, hanem egy héttel később megy síelni, nincs semmi teendője, a bérletet nyugodtan használhatja.

 

KEDVEZMÉNYEK

Kedvezmények 

 

 • Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelhetnek Donovalyban:
  - 6 éves korig, azaz 2014. január 1. után születettek, amennyiben a vele együtt síelő felnőtt 1 vagy 2 napos bérlettel síel
  - 8 éves korig, azaz 2012. január 1. után születettek, amennyiben a vele együtt síelő felnőtt 3-7 napos bérlettel síel
  (érvényes okmány bemutatásával, mely tartalmazza a nevet és a születési időpontot is. Pl. útlevél, személyi igazolvány, TAJ-kártya)

 • Szlovákiában szinte minden síközpontban 6 éves korig ingyen síelhetnek a gyermekek, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban tavaly úgy döntöttek, hogy szakítanak ezzel a tradícióval, náluk 8 éves korig síelhetnek ingyen a gyermekek (2012. január 1. után született gyermekek), amennyiben a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérlettel síel.

 • Amennyiben a felnőtt kísérő 3 naposnál rövidebb síbérletet vásárol, az ingyenes gyermek síbérlet 6 éves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is 6 éves korig lehet ingyen síelni.

 

Sípályák nyitva tartása és esti síelés:

Nyitva tartás: 2020. december - 2021. április között (hóviszonytól függően) 8.30-15.30/16.00, esti síelés 16.00-21.00 között március 14-ig, utána hóhelyzettől függően. Bővebb és naprakész információt a Park Snow weboldalán találnak.

A tavalyelőtti sikerre való tekintettel a „Négyüléses” és a P2 Záhradište felvonók megszakítás nélkül, folyamatosan, megállás nélkül üzemelnek 8:30 - 21:00 között. Azaz este sem kell abbahagyni a síelést, egész nap folyamatosan síelhetünk. A rugalmas bérletekkel (7 órás, 8 órás, vagy az 5 napnál hosszabb síbérletek) a síelőknek lehetősége nyílik, hogy kombinálják a nappali és az esti síelést.

Természetesen a helyszínen továbbra is van lehetőség csak esti síelésre bérletet venni, aminek az érvényessége 16.00-21.00-ig tart.

Figyelem: a 2-3-4 napos bérletek továbbra is csak a nappali síelésre érvényesek. Az 5 napos vagy hosszabb bérletek továbbra is érvényesek mind a nappali, mind az esti síelésre.

Szezonbérletek:

 • Irodánkban a 2020/2010-es téli szezonra megvásárolhatóak a Donovaly szezonbérletek.
 • A szezonbérletekre nem vonatkozik a 20% kedvezmény.
 • Donovaly szezonbérlet a síszezon kezdetétől, a síszezon végéig, de legkésőbb 2021. április 30-ig érvényesek. A szezonbérletek Donovaly sípályáin használhatóak, érvényesek a nappali és az esti síelésre egyaránt.

8 órás síbérlet:

 • Azoknak ajánljuk, akik szeretik élvezni a szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói a síközpontnak, de nem síelnek egész nap. A sílift kapun történő első átlépéskor 1 óra kerül levonásra a síbérletből, ez idő alatt a síbérlet tulajdonosa korlátlan számban csúszhat le a sípályán és használhatja a sífelvonót.
 • Ha az első óra elteltével újra már nem lép át a beléptető kapun, akkor a kártyán még 7 óra marad, melyet bármikor felhasználhat a téli szezonban a nappali vagy esti síelésre.
 • A következő óra a beléptető kapukon való újabb átlépéskor kerül levonásra és ismét 1 órán keresztül használhatja további levonás nélkül.
 • A 8 órás bérlet átruházható, nincs ellátva névvel és fotóval - ez a bérlet típus átruházható. A bérletet bármikor lehet használni – akár nappali, akár esti síelésre a teljes 2019/2020-es síszezonban.

 

FUN Park:

A Donovaly FUN Parkba csak a következő bérletek érvényesek:

 • 8 órás bérlet
 • szezonbérlet
 • helyszínen vásárolt FUN PARK belépő

 

FONTOS: A chipkártyát/síbérletet legjobb a baloldalon tartani, a kabát zsebében, vagy ha van, akkor a kabátujjban található síbérlet zsebben, így a legkönnyebb használni. A síliftnél a kapukon az érzékelők a baloldalon helyezkednek el. A sífelvonónál a kapun való áthaladáskor nem szükséges a chipkártyát a zsebből elővenni.

Lehetőleg a síbérletet/chipkártyát tartsuk távol a mobiltelefontól, ne tegyük ki közvetlen hősugárzásnak vagy erős mágneses térnek (pl. hangszóró), mert előfordulhat, hogy kitörlődnek az adatok és érvénytelen lesz a síbérlet!

 

Ha még mindig maradt kérdése, látogasson el a gyakori kérdések oldalunkra! Kattintson ide! 

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu