Szállás Donovaly

Zornicka Panzió **+ - pályaszállás

PÁLYASZÁLLÁS

A Zornicka Panzió Donovaly központjában található abszolút pályaszállás. Itt rendezik meg évente  a híres kutyaszánhúzó versenyt.

Safran Apartmanház ***+ - pályaszállás

PÁLYASZÁLLÁS

Safran Apartmanok***+ Donovalyban Nova Hola sípályái közelében. A Safran Apartmanház nemrég épített színvonalas szállás, szép kilátással a völgyre.

Encián Hotel ***

A 2011-ben felújított 3 csillagos panzió a hegyoldalban található, csendes helyen, gyönyörű kilátással Donovalyra.

Residence Hotel Donovaly ****

A Residence Hotel Donovaly egy elegáns négycsillagos szálloda, Donovaly központjában. Mind Zahradiste, mind Nova Hola sípályái gyalog pár perces sétával elérhetők.

u Marsa Vendégház

Az u Marsa Vendégház a kedvelt és jól ismert turista- és síközpontban, Donovalyban található, mindössze 400 méterre a sípályáktól.

Apartman Kamzik ***+ - pályaszállás

PÁLYASZÁLLÁS

Donovalyban, a Zahradiste és a Nova Hola sípályák között, a sípályáktól kb. 200 m távolságra található a Kamzik apartmanház, közvetlenül a gyermek FUNPARK szomszédságában.

Limba Panzió ***

A Nova Hola hegyoldalban, az Alacsony-Tátra és a Fátra Nemzeti Parkok határán található ez a 2006-ban teljesen felújított panzió, kilátással a sípályákra.

Sport Hotel Donovaly ***

Donovaly egyik legrégebbi, de teljesen felújított szálláshelye a 3*-os Sport Hotel Donovaly szálloda, amely a sípályáktól mindössze 300 m-re található.

Gothal Resort *** - Oszada

A Donovaly-síparadicsomtól néhány kilométerre, kb. 15 perces autóútra található Oszada bűbájos, festői szépségű községe ad otthont a Gothal Resortnak, az Alacsony-Tátra és a Nagy-Fátra határán.

 

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu